El Consorci també som presents a les xarxes socials

Recordeu que podeu seguir l'actualitat del Consorci del Bages per a la gestió de residus també a través de les xarxes socials:

A Facebook hi podreu seguir diàriament les raons que us anem donant durant tot aquest 2015 per reciclar. També hi trobareu altra informació d'interès. Us recordem que els dos perfils que teníem s'han fusionat en un de sol, que a partir d'ara és l'oficial i que podreu trobar a www.facebook.com/consorcibages

També som a Twitter, on us donem les raons diàries de la campanya 365 raons per reciclar al Bages. Ens trobareu com a @consorcibages

Al nostre canal Youtube hi ha un munt de vídeos dels darrers anys, des dels anuncis que hem fet servir per a les nostres campanyes publicitàries, fins a espais que ens ensenyen com reutilitzar objectes que tots tenim a casa, i també vídeos didàctics sobre diferents serveis i equipaments del Consorci.

A més, us recordem que al web www.365raonsperreciclar.cat podeu consultar totes les raons i dades que us hem donat, diàriament, des de l'1 de gener d'aquest 2015.

Som presents a Facebook, twitter i youtube
Som presents a Facebook, twitter i youtube