Èxit de la Jornada informativa per als Ajuntaments consorciats

10 de març de 2020

Més d'una trentena de representants polítics i tècnics dels Ajuntaments consorciats van participar dilluns en una visita i jornada informativa al Parc ambiental de Bufalvent, amb l'objectiu de compartir coneixements i propostes per augmentar els índexs de recollida selectiva municipal, tal com marca la normativa.

La sessió va començar amb una visita a les instal·lacions del Parc, on els assistents van poder veure in situ com es gestionen els residus que arriben de les recollides municipals. Posteriorment, es van fer xerrades informatives sobre el Consorci i el seu catàleg de serveis, les finances i ordenances municipals relacionades amb residus i els models de recollida d'alt rendiment que ja s'han posat en marxa -o està previst- en diferents municipis i que permeten augmentar els índexs de reciclatge: porta a porta i contenidors tancats amb control d'accés.

La Jornada va acabar amb unes taules participatives en què els assistents van poder jugar, interactuar i debatre sobre aquestes qüestions i, finalment, posar-les en comú amb la resta de participants.

Moltes gràcies a totes les persones assistents! I també al Camp d'Aprenentatge del Bages, que va col·laborar a fer realitat la Jornada.

Professionals del Consorci i representants municipals
Professionals del Consorci i representants municipals