FALTEN 4 DIES...

Dissabte és el gran dia: inaugurem oficialment el Parc del Secà amb una gran festa que portarà activitats durant tot el dia i per a totes les edats.

Al matí, caminades

Dissabte al matí es faran 2 caminades populars (de 5 i 13 km) en què es recorrerà part dels itineraris del Parc del Secà, però també es podrà accedir a part de les instal·lacions del Consorci, que habitualment estan tancades. La inscripció és gratuïta però cal registrar-se aquí. Hi haurà esmorzar per a tots els participants (en aquests moments ja hi ha un centenar d’inscrits) i un punt d’avituallament en la caminada llarga.

Tarda d’activitats familiars

Les activitats continuaran a partir de les 6 de la tarda. Fins a les 10 de la nit s’aniran succeint diferents actes: conta-contes, tast d’oli, demostració de vol del falcó, visites teatralitzades, animació, tallers de manualitats, espectacle de dansa i circ, etc. Totes les activitats són gratuïtes i hi haurà servei de bar i de food trucks. Podeu veure el programa detallat amb totes les activitats clicant aquí.

Un concert gratuït del grup Gossos clourà la festa del Parc del Secà

A les 10 de la nit començarà el concert del grup Gossos, gratuït, en un escenari instal·lat al cor del Parc del Secà, en un entorn natural i impressionant. Després d’un any i mig, Gossos retorna als escenaris de gran format amb aquest concert, per a públic familiar, que serà la cirereta del pastís per a un dia ple d’activitats.

Una imatge del Parc del Secà
Una imatge del Parc del Secà